Idag vill jag ska bli extra bra


Aroma - Marissa Tamari

Älskade Linn!

 Idag är det en bra dag, jag har fått tillbaka min mobil, köpt reakläder och hänger just nu med Monk och Mia! Dessutom la Emma upp världens snyggaste teckning på henne, mig och Johan igår på facebook!

  Sedan är det ju den där lilla Linn, som jag skulle ha träffat den 22, men hon fick skynda hem då hennes syster blev sjuk så jag hann inte träffa henne. Istället sa vi att vi skulle ses den 25. På julafton försökte jag höra av mig för att säga god jul, men fick inget svar. Sedan, på juldagen, när jag hörde av mig för att ses svarade hon inte heller, och utan svar stack Linn till Tyskland.
   Idag blev jag överdrivet lycklig, jag hade fått brev från den finaste tjejen. Hon hade skrivet ett fint handskrivet förlåtbrev där hon förklarade allt trassel, och dessutom fått med min julklapp i det, och så bra den var också! Fick ett väldigt fint presentkort på fröken söt för 200kr :) Man kan inget annat än att älska min bästa vän!


Otydligheter

   Det känns som jag sitter snett upp och ner. Får mig att tänka på visan "upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp". Och precis så som den textraden känner jag mig. Det klickade till och det blev helt snurrigt, don't know what happened. Kanske är det mina sömnpiller (?), jag ska läsa öh.. brukshandvisningen (?) imorgon.

   Det är lite roligt att vara snett upp och ner, heh. Haha, kom just och tänka på ett roligt samtal jag fick igår när jag var hemma hos André. Min syster hade panikringt mig 10 gånger i en timme utan att jag hade hört, så hon letade upp hans nummer på internet och ringde. Han blev skiträdd och så visade det sig att min syster enda BH hon hade med sig till pappa hade gått sönder och hon vägrade fira jul som hippie. Till råga på allt var hon ensam hemma och hade inga nycklar, så hon kunde inte åka och köpa en ny, så jag var tvungen att åka hem bums. Det var det roligaste samtalet jag har fått på år.

   Här nedanför kommer min "Vad är det jag ser/se dum i huvudet ut"-pose, från när jag och min syster tittade på Kalle som sög.



My name is body and i cant stand still

Imorgon = Jullov.
Ikväll = fick lön fast jag inte jobbade!


Running with Scissors

Lite död

   Jag kom hem 8.36 imorse. No sleep. Har legat och lyssnat på musik tills nu, tänker nog göra det ett tag till.

   Filmerna som visades igår på Lucia movie night var Yes Man, Pride and Glory och Zack and Miri make a porno. Den första var bra, icke den andra och den tredje blev jag och Emma jävligt flummiga under. Natten var mycket fin, jag fick massa gratissaker, sånt gillar vi.

   Snart får jag tillbaka min mobil, kalas!!

Update: Har fått tillbaka min mobil nu, efter 1mån och 1v (skulle tagit 3-4v), dom har fixat de yttre skadorna men dom har fan inte orkat byta språk och dessutom har dom pajjat alla sifferknappar? Jävla phone house.

Double movie night!!

  Jag är så taggad efter att ha varit instängd i massa dagar på denna kväll! Om nån timme kommer Linn hit, sen åker vi till stan på Allt flyter-galan, sen blir det käk med Johan och efter det så blir det Lucia Movie night!! ÅHHH PEPP-LOTTA!! Jag ska ha absolut-mys-outfit på mig och ha med mig filt, och mysiga vänner! ÄR JAG PEPP-SI!

   Dock mår jag inte riktigt bra ännu, jag har inte spytt på länge eller så, men jag har inte lyckats äta något annat än yoghurt så vi får se hur bra det går. Jag har en stark känsla av att jag kommer somna, men det blir ju inte första gången i sånt fall ;)


Så kommer jag se ut imorgon,hah.

Nya erfarenheter

   Japp, i tisdags kväll började jag plötsligt må skitilla, och efter några timmar började jag sedan spy under natten. Wonderful liksom. Jag upptäckte att det var ett helvete att vara magsjuk och ha diabetes. Blev nämligen låg samtidigt som jag spydde, vilket innebär att jag måste käka. Det hade jag inte lust med förvånansvärt nog, så mamma gjorde värsta sockerblandningen som hon fick tvångsmata mig med. Detta ledde till att jag fick gå upp en gång varannan timme och ta blodsocker tills 4 på morgonen då mamma ansåg det stabilt. Sedan var hon hemma och pysslade om mig hela onsdagen, något som hon inte har gjort sedan jag var ungefär 10!

RSS 2.0