Blablabla

   Det står stilla i Lottas huvud för tillfället. Idag har hon tittat på Scrubs, sovit i sin systers säng lite, träffat Johan och hans kusin och pluggat och lite så och sist vart på Saga teatern och haft det skojsigt. Var väldigt mysigt på Saga idag, vi fikade, som vanligt, låg på madrasser på golvet och läste och spelade sedan några scener och hade sen en massagering, najs!! Lovisa hade också skrivit klart manuset nu, ännu mer najs!



   Orka fortfarande att nästan ingen kommenterar och jag har 15-20 läsare varje dag?!? Vad är de för jävla stil va, ska gnälla tills ni kommenterar.

Jag är inte sämst på att ha diabetes trots allt.

   Idag är vi nöjda med oss själv, fick vg+ på globala uppgiften, gick bra på sjukhuset och allt är bara allmänt bra just nu. Förutom att jag har ont i halsen, men whatever.

   Var då på Astrid Lindgrens sjukhus diabetesmottagning idag. Först träffade jag Annie, en diabetessköterska som förde in mina blodsockermätningar på datorn, tog urinprov och ett HbA1c. Allt var bra, speciellt mitt HbA1c, som visar hur mycket socker som har fäst sig på de röda blodkropparna. Alltså, ett medelvärde på hur mitt blodsockervärde har vart den senaste månaden ungefär. Mitt HbA1c var 5,6 vilket är otroligt bra för att ha diabetes, sist jag kollade (i juli) hade jag 9 någonting. En normal människa bör ha under 5, och en med diabetes under 6. Om man räknar ut mitt medelblodsockervärde de senaste veckorna har det alltså varit 8, glömde hur uträkningen var, men men.

   Sen tar jag ju så lite insulin nu så jag har fått en bebisspruta så jag ska kunna ta halva enheter, jättegullig med mönster på haha. Min läkare prata också om vilken typ av diabetes jag har, vilket inte är klargjort än, och hon hade börjat fundera på om jag kanske skulle ha en annan typ av diabetes än 1 och 2, utan en typ som kallas MODY, då man bara kan skylla på dåliga gener.

RSS 2.0