Miumau splash


Hon är så snygg


Carola säger nej till självmedömkan, vad det nu är

   Detta tillägnar jag min kära klass, speciellt Sanna och Ellen. Carola är lite bättre på att ta ut sig själv än vad jag är, har lagt upp min cover på facebook nu! ;)


Combat lover

   Nu är helgen slut, gick lite för fort och har gjort lite för lite. Har varit med André från fredag kl 18 till söndag kl18 minus 4 timmar då jag var på american date med Linn. Vi åt alltså i kungshallarna med alla alla-hjärtans-dag-par och rosor och gick sedan och såg Revolutionary Road på Skandia, var mycket bra!

   Jag är galet trött på allt och känner för förändring, vet dock att det inte går just nu, inte förns i kanske april tidigast, så jag tar och lägger allt på hyllan, och då menar jag allt. Tänker avboka alla mina 28 tider på körskolan och skjuta upp min uppkörning hela 2 veckor. Jag känner att jag hellre ägnar den lilla strötid jag har åt att måla än att åka fram och tillbaka till Norrtälje just nu.



Söta ungar

   Idag mår jag inte bra, känns sugigt, jag mår lite illa och är hur seg som helst, orkar bara inte bli sjuk. Nu när jag har pluggat my ass off till matten hela dagen så har jag tagit en paus och tittat på småbarn på youtube. Jag brukar inte tycka att småbarn är så roliga, men just idag funkar det! Vilken tycker du är den bästa?






Mitt HbA1c är perfekt!

   Kom precis hem från sjukhuset, har haft massa läkarbesök idag. Bland annat återbesök hos min diabetessyster. Fick reda på att mitt HbA1c låg på 5,5!! Jag har alltså sänkt det med 0,1 på 3 månader, kanske inte så mycket, men det är otroligt bra värden ska jag säga er. Så efter det firade mamma och jag med att fika och köpa fancy underkläder till mig och färsk lax med citronsås till middag, mums! Dessutom har jag fått hem filmen Cashback idag, ohlalala!
   Nu blir det till att plugga matte för hela slanten, jag vill ha ett hopplöst MVG i matte B.


Anna T på Cirkus

   Jag sitter fortfarande i en galen eufori nu 1,5 timmar efter att en underbar Anna Ternheim konsert har slutat. Herregud, den kvinnan är makalöst bra. Så många, nästan alla av hennes sånger, relaterar jag så otroligt stark till och det känns som hon tar orden ur munnen på mig. Hon tar de och lägger de framför mig innan jag ens har förstått innebörden av mina känslor själv. Det var så galet bra. Min själ är så glad att den hoppar upp och ner.

Bild från ROCKFOTO

Älskaren

   "Jag har redan förstått. Jag vet något. Jag vet att det inte är kläderna som gör kvinnorna mer eller mindre vackra och inte skönhetsvård heller, varken salvornas pris eller smyckenas sällsynthet och värde. Jag vet att problemet ligger någon annanstans. Jag vet inte var. Jag vet bara att det inte är där kvinnorna tror."

   Det var ett stycke ur Marguerite Duras Älskaren som jag håller på att läsa i svenskan. Jag håller så med, skönhet ligger i själen, eller i hormonerna, eller både och, men inte i smycken och brun utan sol.

RSS 2.0