Bästa dagen ever!!!

   Okej, jag är helt överlyckig, kan inte minnas att jag någonsin varit gladare än så här! It's sick! Here it comes, wordvomit, nää.

   Min praktik är verkligen underbar. Idag hände det inte så mycket, fixade lite med domäner och skrev en lista på datorer vars garanti går ut. Det tog 1h all togheter. Mer än det var jag på ett möte med "Pappa/the dude", fett najs, han presenterade mig med "Det här är Lotta, vår övervakningsexpert på servrar" eller något sånt. Jag var lagom trött och tänkte inte mer på det. Men snubbarna fattade inte att han skämtade och trodde i 20 min att jag var expert, haha, tills dude inte kunde låta bli att berätta att jag var vanlig praktikant längre, sen somnade jag. Efter det gick jag, mackan och dude ner till serverhallen, gick och shoppade och drev med en frisör, asnajs, sen påväg till rökrummet kom det som made my day, dude frågade om jag ville sommarjobba där!!!!!! Ahh, klart jag vill, så jag ska maila honom i maj så ska vi fixa något sa han. Nu har jag fått erbjudande att jobba sommar på it och efter gymnasiet på ekonomi, jag har hela min framtid säkrad. Överlycklig brud, svar JA!!!!

   Japp, resten flöt bara på jävligt najs, ohohoho. Vi avslutar med en scen ur serien Ebba & Didrik, som jag nyligen kom fram till spelades in på min gamla skola, ja, jag är efter.



Åhh, glömde, mattias fick en liten bebis idag efter att ha vart på bb med hans brud sen i går morse, sjuk!

Chillin'

   Okej, kan börja med att det känns fett skönt att vara hemma och chilla. Förutom i fredags, då jag avvecklade mina planer för att umgås med min kära syster har jag inte varit hemma av någon annan anledning än att duscha och sova på en vecka. Igår var det till och med så stressigt att jag fick duscha hos mina grannar medans jag satt barnvakt. No time, no time. Ska bli skönt med höstlov och styra upp lite saker.

  Jag har haft en grym dag, och har en grym praktik. Har mest glidit runt idag, vi har lyssnat på Cure & Joy Division och möblerat om lite, annars fikat, som vanligt, haha. Alla på it'n har dessutom fina smeknamn, som the dude, pjot, kamelen and such, jag har fått namnet lillen, vet inte om jag uppskattar det. Imorgon har Viktor, som jobbar där, lovat mig att ta mig till "relax rummet" så jag ska få någon thaimassage eller något, najs!!
   Strax innan 4 idag, då jag slutar, kom personalansvariga Ingela in, som jag var hos första veckan och sa direkt "Åh nej, har du hamnat på it? Och ni låter henne bara sitta där i ett hörn, vet ni att hon är den mest effektivaste tjejen här någonsin!!" Då det blev världens grej och alla ställde sig typ om för att debattera om hur effektiv jag var, haha. Kamelen svarade med "JAA! Hon gjorde en grej imorse, som skulle ta 3h, men hon gjorde det på 15min!! Vi kan inte hitta på nått mer hon kan göra!" Det slutade med att the dude, Ingela, Kamelen, Victor, Pjot och Anders stod där och skrek åt mig att gå hem, och att jag inte skulle komma för tidigt imorgon, typ halv 2 var bra. Hah, så great, got to love them!

RSS 2.0